Igienizare – Intretinere


Program de lucru : Luni - Vineri : 09:00 - 18:00

Telefon: 0720915103 & 0724447426

Duminica : Programari

Reparatii aer conditionat Bucuresti, service revizie sector 1 2 3 4 5 6

 

Întreținerea aerului condiționat -Verificări periodice obligatorii (Mentenanta)

 

 

 

După achiziționarea unui aparat de aer condiționat, este necesar să îl verificați.

Echipa noastră vă oferă un serviciu de verificare bazat pe un contract de întreținere.
În plus, schimbul de filtre, face parte din operațiunile obișnuite și ciclice menite să asigure buna funcționare a aparatelor de aer condiționat.

 

 

Igienă - Întreținere

 

Pentru ca aerul condiționat să funcționeze în parametri optimi, este necesară curățarea periodică a filtrelor interioare.
Operațiuni precum curățarea evaporatorului, a condensatorului sau a scurgerii condensului sunt concepute pentru a vă menține sistemul de climatizare la un nivel înalt de funcționare.

 

 

Igiena - Întreținerea aerului condiționat - ventilație

 

Curățarea sistemului de ventilație al sistemului de aer condiționat sau eventual înlocuirea anemostatelor, a tubulaturilor și a rețelelor este vitală pentru a vă bucura de confortul aparatului dumneavoastră de aer condiționat.
Executam lucrari de intretinere a instalatiilor sanitare - aer conditionat in Bucuresti, Ilfov sau ambele pentru aparatura cumparata de la noi si alte aparate achizitionate din alte magazine.

 

Alege cel mai avantajos pret!

Pentru mai mult de 3 unitati se ofera discount.

Service Aer Conditionat, Igienizare, Incarcare freon, Revizie aer condtionat, Mentenanta aer condtionat, Reparatii aer condtionat, Bucuresti si Ilfov.

În 48 de ore de la contact, una dintre echipele noastre va rezolva problema.

 

 

- IN ACEASTA PERIOADA NU EXECUTAM MONTAJE !!

 

Informare program de lucru in perioada COVID-19

 

Vă informăm că activitatea de servicii la domiciliu: revizie, curatare, igienizare aer conditionat, incarcare freon si reparatii aer conditionat se desfășoară în condiții normale, fără restricții sau limitări în Bucuresti sector 1, 2, 3, 4, 5, 6 si Ilfov.
Acționăm cu maximă responsabilitate și în strânsă colaborare cu autoritățile competente, respectând toate normele de igienă și prevenție instituite de acestea.
Toți angajații sunt informați constant cu privire la măsurile pe care le pot lua pentru a se proteja pe ei, colegii și familiile lor de o eventuală contaminare.
Angajații companiei care interacționează cu publicul vor folosi măști de protecție,acolo unde situația o impune.